op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

  • Type coach
  • Provincie
  • Beschikbaar op
  • Online sessie(s)
  Wordpress

  Talentontwikkeling voor bedrijven en individuen. Groeien door jezelf te zijn, dat is waar ik in geloof.

  Wordpress

  Ik kan je helpen om waarde te halen uit je talenten en je bewust maken van een eventueel belemmerende automatische piloot .

  Wordpress

  Succesvoller en gelukkiger werken voor individuen en teams. Door meer inzicht in talenten & drijfveren en deze zo optimaal mogelijk te gaan inzetten.

  Wordpress

  Luister goed, creëer vertrouwen en veiligheid, oordeel niet en ben messcherp. We verbinden samen, maken plezier en complexe zaken gemakkelijker. Zodat jij je als individu, maar ook het team en/of organisatie het beste uit zichzelf leert halen en de aanwezige talenten optimaal benut worden.

  Wordpress

  Complexe vraagstukken vereenvoudigen tot een logisch kloppen geheel en identiteitsvraagstukken.

  Wordpress

  creatief en enthousiast, ziet snel de kern van de zaak, 30 jaar ICT management ervaring, vader van 4 volwassen kinderen, yogi die kiest voor duurzaam

  EEN TMA COACH GEKOZEN?

  ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETEN

  WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

  Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

  HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

  Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

  HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN

  Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

  Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.