Ontsluit je ware potentieel

Coachtalent biedt unieke coaching diensten voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei

Maak je talenten meester in sessies op maat

“De TMA talentanalyse was spot-on en gaf een uniek totaalbeeld van wie ik ben.” – Ivo

Wordpress

Marlies

Ik help jou om te doen waar je energie van krijgt. 15 jaar ervaring met vitaliteit, burn-out problematiek, re-integratie (UWV/WIA). Specialisatie in de combi werk-(chronische) ziekte.

Wordpress

Peggy

Mijn specialiteit is om talenten op individueel en teamniveau aan de oppervlakte te brengen. Het verbinden van verschillende talenten met behoud van authenticiteit staat bij mij voorop.

Wordpress

Bregje

Doortastend, doelgericht en empathisch kom ik snel met jou tot de kern, zodat je verder kunt in werk en leven.

Wordpress

Jacqueline

Je talenten kennen, en benutten in een functie en werkomgeving waar ze verder tot bloei kunnen komen. Dat geeft werkplezier en voldoening.

Wordpress

Mirna

Jouw talenten brengen je daar waar je zijn wilt. Ik lever graag een bijdrage om deze met je te ontdekken!

Wordpress

Patrick

Luister goed, creëer vertrouwen en veiligheid, oordeel niet en ben messcherp. We verbinden samen, maken plezier en complexe zaken gemakkelijker. Zodat jij je als individu, maar ook het team en/of organisatie het beste uit zichzelf leert halen en de aanwezige talenten optimaal benut worden.

Wordpress

Anke

Ontdek waar je energie van krijgt. Werkgeluk, veerkracht, een betere cadans werk-privé, gedragsverandering en gezonde leefstijl.

Wordpress

Kristin

Relationele aspecten van teams
Focus van Taak naar Proces
Talent Management
Cultuur transities
Coachend Leiderschap

Wordpress

Saskia

Wat is jouw Unique Selling Point? Met een unieke combinatie van talenten kan jij iets beter dan zo’n 1000 anderen.

Wordpress

Evelien

Klaar om met jezelf of jouw team aan de slag te gaan? Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten voor meer voldoening en energie in je werk.

Wordpress

Merian

Ik help leiders, medewerkers en teams bij het verbeteren van de samenwerking, het vergroten van werkplezier en het ontketenen van veranderkracht.

Wordpress

Viola

Als gecertificeerd TMA Professional en Coach help ik met het bereiken van je doelen. Ik laat je bewust worden en leer je hoe de regie pakt.

Wordpress

Mark

Een talentgesprek draait om jou! In het gesprek kijken we naar jouw praktijk en ervaring en koppelen die vervolgens aan je TMA profiel. Vanuit een no nonsense aanpak help ik je zelf aan de slag te kunnen gaan.
Tegenwoordig kun je bij mij ook nog kiezen om de systemische kijk toe te voegen. Echt een mooie verrijking voor het talent gesprek.

Wordpress

Roos

Weet wat je waard bent!
Werken en leven vanuit wie je werkelijk bent, geeft energie.
Leer jezelf op een dieper level kennen en geef opnieuw richting aan jouw loopbaan!

Wordpress

Eugène

Door mijn vriendelijkheid, betrokkenheid en luisterend oor, voel jij jezelf hopelijk snel op jouw gemak en gaan we samen antwoorden vinden op jouw vragen.

Wordpress

Susanne

Succesvoller en gelukkiger werken voor individuen en teams. Door meer inzicht in talenten & drijfveren en deze zo optimaal mogelijk te gaan inzetten.

Wordpress

Alex

creatief en enthousiast, ziet snel de kern van de zaak, 30 jaar ICT management ervaring, vader van 4 volwassen kinderen, yogi die kiest voor duurzaam

Wordpress

Marian

Coach en sidekick voor leiders van nu en straks. Emphatisch, analytisch, oordeelloos by nature, confronterend als nodig, humor als t kan.

Wordpress

Inge

Ik heb passie voor het versterken van weerbaarheid, verwerking van trauma, verankering van waarden, ontwikkeling van leiderschap met behulp van TMA en ACT.

Wordpress

Inge

Ik begeleid je met het vormgeven aan je loopbaan waarbij je zelf de regisseur bent. Jouw unieke talenten staan centraal!

Wordpress

Jaap

Ik kan je helpen om waarde te halen uit je talenten en je bewust maken van een eventueel belemmerende automatische piloot .

Wordpress

Melanie

(her)ontdek jou drijfveren en talenten zodat jij je eigen wensen, behoeften en verlangens vervult.

Wordpress

Monika

In je loopbaantraject ontdek jij je aangeboren talenten en karakter. Als je deze combineert met je ervaring en competenties kan je passende loopbaankeuzes maken.

Wordpress

Danielle

Talentontwikkeling voor bedrijven en individuen. Groeien door jezelf te zijn, dat is waar ik in geloof.

Wordpress

Sandrien

Met je talenten als vertrekpunt, en jou (weer) aan het stuur, gaan we samen aan de slag met je positieve zelfontwikkeling!

Wordpress

Daan

Leven is het meervoud van lef: Het kost lef om je hart te volgen, te doen wat echt bij je past en te zijn wie je ten diepste bent. Verschillende factoren kunnen ons hierbij van ons pad brengen. Samen kijken we hoe je terug op jouw pad kan komen.

Wordpress

Carlijn

Vanuit eigen kracht, ontspanning en plezier in het leven staan, door het ontdekken van jouw talenten & eigen maken van makkelijke tools die voor jou werken

Wordpress

Mirjam

Met minder energie meer doen? Vanuit mijn zorgachtergrond help ik jou, jouw team of bedrijf de gewenste koers weer te varen!

Wordpress

Sybren

Vragen als: Hoe kan ik mijn potentieel maximaliseren, innerlijke balans vinden en verwachtingen afstemmen voor meer energie?

Ontdek je ware potentieel

Voel je dat er meer in jou verborgen zit dan wat je nu laat zien? Laat Coachtalent.nl de sleutel zijn tot jouw potentieel. Met onze unieke combinatie van talentmotivatieanalyses en op maat gemaakte coachtingtrajecten, ben je op weg naar een leven vol voldoening en prestaties.

Coaches van Coachtalent.nl

“Ik heb met Talent Coach samengewerkt in een strategisch veranderprogramma om de gehele coöperatie klantgerichter te maken. Het was onder andere onze taak om hiervoor een opleidingsprogramma te ontwerpen en uit te voeren. De coach is creatief; bedenkt vernieuwende trainingen en trainingsvormen en voelt daarbij goed aan wat passend is voor de doelgroep en wat energie geeft. Daarbij is de coach een heel fijn persoon om mee samen te werken, die inspireert en verbindt!” – Eva

Coaches van Coachtalent.nl

Van talent naar meesterschap

Elke reis begint met een eerste stap. Wij begeleiden jou in het herkennen en ontwikkelen van jouw unieke talenten. Wij zijn deskundige coaches met een persoonlijke benadering, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Samen onthullen we de meester in jou.

“Ik liep vast in mijn werk. We hebben dit uitgediept en gekeken wat ik nodig had om weer fijn te kunnen werken. De TMA heeft daar zeker bij geholpen. Ik weet nu weer waar mijn kracht zit. De coach is deskundig, betrokken en geduldig, en denkt vanuit mogelijkheden en helpt me daar naar toe te werken.” – Frank

Zet je passies om in prestaties

Passie is de brandstof voor groei. Wij helpen je om die passie te koppelen aan jouw talenten, waardoor je in staat bent om buitengewone prestaties te leveren. Of je nu zoekt naar leiderschapscoaching, loopbaanadvies of life coaching, wij staan klaar om je passie om te zetten in een tastbaar succes.

Zet je passie om in prestaties

”Voor de TMA had ik veel last van een gevoel van falen en niet kunnen voldoen aan verwachtingen. Na een paar gesprekken met een coach, op basis van de talenten analyse, heb ik weer meer vertrouwen gekregen en kan ik positiever kijken naar mijzelf en wat ik kan bijdragen. Samengevat: Ik heb weer plezier in mijn werk.” – Sonja

Jouw persoonlijkheidsanalyse – een venster naar zelfkennis

Begrijp jezelf beter dan ooit tevoren. Onze persoonlijkheids- en TMA talenten analyses bieden waardevolle inzichten in wie je bent en waar jouw krachten liggen. Deze zelfkennis is de basis voor jouw groeiproces.

TMA only

”Talent Coach heeft me geholpen een effectievere leider te worden. Het heeft me geholpen mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren, mijn zelfvertrouwen te vergroten en een meer strategische benadering van mijn werk te ontwikkelen.” – Anoniem

Coaching voor leidinggevenden

Coaching voor leidinggevenden – wees de verandering

Als leidinggevende speel je een cruciale rol in het vormen van jouw team en organisatie. Onze coaching voor leidinggevenden is gericht op het versterken van jouw leiderschapsvaardigheden, waardoor je een bron van inspiratie en groei wordt voor je team.

“De TMA-talentenanalyse heeft me gesterkt in het vinden van een baan die goed bij me past. Het gesprek met de coacht was voor mij een openbaring. De TMA-analyse was spot-on en met de uitgebreide toelichting van mijn coach heb ik een uniek totaalbeeld van wie ik ben en wat ik kan.” – Ivo

Ontdekkingspakket

Duur: 2 uur

€ 349,00

Groeipakket

1 ontwikkelsessie

Duur: 4 uur

€ 699,00

Meesterschapspakket

3 ontwikkelsessies

Duur: 8 uur

€ 1.149,00

Talentanalyse

Direct inzicht in jouw talenten op basis van een betrouwbare en psychologisch gevalideerde vragenlijst met 312 dilemma’s.

€ 199,00

Maak kennis met de coaches

Ontdek de coach die bij jou past! Met een breed spectrum aan expertise bieden onze coaches persoonlijke begeleiding op maat, online en in elke provincie. Of je nu je loopbaan wilt vormgeven, leiderschapskwaliteiten wilt aanscherpen of steun zoekt in een transitiefase, wij hebben de specialist voor jou. Onze coaches hebben ervaring in diverse sectoren, van handel tot onderwijs en van overheid tot zakelijke dienstverlening. Laat ons je matchen met de coach die jouw ontwikkeling naar het volgende niveau kan tillen.

Plan een gratis kennismaking

Helemaal vrijblijvend en comfortabel vanuit huis met een video-call.

Je kans om zonder verplichting kennis te maken met onze waardevolle coaching. Let op: beperkt aantal kennismakingen mogelijk per maand.