op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

  • Type coach
  • Sectoren
  • Provincie (niet nodig bij online)
  • Kenmerken
   Toon alle
  • Beschikbare dagen
   Toon alle

  Mark

  Wordpress

  Een talentgesprek draait om jou! In het gesprek kijken we naar jouw praktijk en ervaring en koppelen die vervolgens aan je TMA profiel. Vanuit een no nonsense aanpak help ik je zelf aan de slag te kunnen gaan.
  Tegenwoordig kun je bij mij ook nog kiezen om de systemische kijk toe te voegen. Echt een mooie verrijking voor het talent gesprek.

  Darcy

  Wordpress

  Middels toevoeging van systemisch werk diepgaande inzichten verkrijgen in zowel individuele talenten als de bredere context waarin deze talenten worden toegepast.

  Roos

  Wordpress

  Weet wat je waard bent!
  Werken en leven vanuit wie je werkelijk bent, geeft energie.
  Leer jezelf op een dieper level kennen en geef opnieuw richting aan jouw loopbaan!

  Danielle

  Wordpress

  Talentontwikkeling voor bedrijven en individuen. Groeien door jezelf te zijn, dat is waar ik in geloof.

  Alex

  Wordpress

  creatief en enthousiast, ziet snel de kern van de zaak, 30 jaar ICT management ervaring, vader van 4 volwassen kinderen, yogi die kiest voor duurzaam

  Bregje

  Wordpress

  Doortastend, doelgericht en empathisch kom ik snel met jou tot de kern, zodat je verder kunt in werk en leven.

  Merian

  Wordpress

  Ik help leiders, medewerkers en teams bij het verbeteren van de samenwerking, het vergroten van werkplezier en het ontketenen van veranderkracht.

  Sybren

  Wordpress

  Vragen als: Hoe kan ik mijn potentieel maximaliseren, innerlijke balans vinden en verwachtingen afstemmen voor meer energie?

  Susanne

  Wordpress

  Succesvoller en gelukkiger werken. Door inzicht in jouw unieke talenten en mogelijkheden, kun je jouw persoonlijke doelen bereiken en met vertrouwen en duidelijkheid vooruitgaan.

  Anke

  Wordpress

  Ontdek waar je energie van krijgt. Werkgeluk, veerkracht, een betere cadans werk-privé, gedragsverandering en gezonde leefstijl.

  Mirna

  Wordpress

  Jouw talenten brengen je daar waar je zijn wilt. Ik lever graag een bijdrage om deze met je te ontdekken!

  Daan

  Wordpress

  Leven is het meervoud van lef: Het kost lef om je hart te volgen, te doen wat echt bij je past en te zijn wie je ten diepste bent. Verschillende factoren kunnen ons hierbij van ons pad brengen. Samen kijken we hoe je terug op jouw pad kan komen.

  Mirjam

  Wordpress

  Met minder energie meer doen? Vanuit mijn zorgachtergrond help ik jou, jouw team of bedrijf de gewenste koers weer te varen!

  Sandrien

  Wordpress

  Met je talenten als vertrekpunt, en jou (weer) aan het stuur, gaan we samen aan de slag met je positieve zelfontwikkeling!

  Monika

  Wordpress

  In je loopbaantraject ontdek jij je aangeboren talenten en karakter. Als je deze combineert met je ervaring en competenties kan je passende loopbaankeuzes maken.

  Eugène

  Wordpress

  Door mijn vriendelijkheid, betrokkenheid en luisterend oor, voel jij jezelf hopelijk snel op jouw gemak en gaan we samen antwoorden vinden op jouw vragen.

  Inge

  Wordpress

  Ik heb passie voor het versterken van weerbaarheid, verwerking van trauma, verankering van waarden, ontwikkeling van leiderschap met behulp van TMA en ACT.

  Marlies

  Wordpress

  Ik help jou om te doen waar je energie van krijgt. 15 jaar ervaring met vitaliteit, burn-out problematiek, re-integratie (UWV/WIA). Specialisatie in de combi werk-(chronische) ziekte.

  Inge

  Wordpress

  Ik begeleid je met het vormgeven aan je loopbaan waarbij je zelf de regisseur bent. Jouw unieke talenten staan centraal!

  Evelien

  Wordpress

  Klaar om met jezelf of jouw team aan de slag te gaan? Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten voor meer voldoening en energie in je werk.

  Marian

  Wordpress

  Coach en sidekick voor leiders van nu en straks. Emphatisch, analytisch, oordeelloos by nature, confronterend als nodig, humor als t kan.

  Jacqueline

  Wordpress

  Je talenten kennen, en benutten in een functie en werkomgeving waar ze verder tot bloei kunnen komen. Dat geeft werkplezier en voldoening.

  Patrick

  Wordpress

  Ik help je met talentontwikkeling: luisterend, oordeelvrij, juiste vragen stellend. Ontdek, erken en benut jouw talenten voor groei.

  Kristin

  Wordpress

  Relationele aspecten van teams
  Focus van Taak naar Proces
  Talent Management
  Cultuur transities
  Coachend Leiderschap

  Peggy

  Wordpress

  Mijn specialiteit is om talenten op individueel en teamniveau aan de oppervlakte te brengen. Het verbinden van verschillende talenten met behoud van authenticiteit staat bij mij voorop.

  Henny

  Wordpress

  Ik ben een ervaren loopbaanexpert. Samen maken we werk van werk!

  Carlijn

  Wordpress

  Vanuit eigen kracht, ontspanning en plezier in het leven staan, door het ontdekken van jouw talenten & eigen maken van makkelijke tools die voor jou werken

  Jaap

  Wordpress

  Ik kan je helpen om waarde te halen uit je talenten en je bewust maken van een eventueel belemmerende automatische piloot .

  Melanie

  Wordpress

  (her)ontdek jou drijfveren en talenten zodat jij je eigen wensen, behoeften en verlangens vervult.

  Viola

  Wordpress

  Als gecertificeerd TMA Professional en Coach help ik met het bereiken van je doelen. Ik laat je bewust worden en leer je hoe de regie pakt.

  EEN TMA COACH GEKOZEN?

  ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

  WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

  Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

  HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

  Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

  HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

  Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

  Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.