op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Alex's talenten: Doelgericht, Ondernemend, Ruimtegevend, Gelijkwaardig

creatief en enthousiast, ziet snel de kern van de zaak, 30 jaar ICT management ervaring, vader van 4 volwassen kinderen, yogi die kiest voor duurzaam


Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Hoe word ik gelukkiger en succesvoller in mijn werk en privé?
Waarom doe ik wat ik doe?
Waar haal ik nieuwe energie vandaan?
Hoe draag ik bij aan een betere wereld?

Jonge professionals; medewerkers die re-integreren na burn-out; mensen die niet op hun plek zitten in hun huidige baan.

Ik luister goed naar wat er speelt en vraag waar je naar toe wilt. We focussen vooral op de toekomst waarin je gewenste uitkomst is gerealiseerd. Samen maken we een realistisch actieplan en ik help je dat uit te voeren. Als iets niet lekker loopt ben ik om dat te bespreken en samen creatieve oplossingen te vinden.

Van start met deze coach

Alex is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Alex plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Alex met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Alex jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Alex is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Zuid-Holland en ook online.

Reviews

Alex is op de diepe manier geïnteresseerd in mij als persoon. Via zijn begrip en indringende vragen kon ik identificeren waar ik echt warm voor loop en daardoor mijn enthousiasme voor mijn werk terugvinden. Verder hield hij mij accountable voor mijn eigen succes, maar ook mijn uitstelgedrag. Dankzij Alex ga ik nu weer met lol en energie naar mij werk!

Anita

De team-TMA was echt een eye-opener voor ons team. Sinds die tijd waarderen we elkaars talenten meer en respecteren we elkaars keuzes en zien we elkaar meer als complete personen ipv als alleen collega’s. Alex heeft dit echt super gefaciliteerd.

Rob

Alex is geduldig maar liet me snel de root-cause van mijn probleem zien. Hij hielp me om een realistisch actieplan te maken en bleef me door dik en dun ondersteunen bij het uitvoeren hiervan.

Melvyn

Plan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.