op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Mark's talenten:
Veelzijdig, Gelijkwaardig, Creatief, Praktisch

Een talentgesprek draait om jou! In het gesprek kijken we naar jouw praktijk en ervaring en koppelen die vervolgens aan je TMA profiel. Vanuit een no nonsense aanpak help ik je zelf aan de slag te kunnen gaan.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

🍀 Je wilt beter leren werken vanuit je natuurlijke talenten en drijfveren.
🍀 Je wilt meer plezier in je werk.
🍀 Je wilt minder energie verlies in je werk.
🍀 Je wilt inzicht in je eigen ideale leer- of werkomgeving.
🍀 Je wilt als manager of team aan de slag met je team om de onderlinge samenwerking te verbeteren, versterken en om talenten efficient in te zetten en te verbinden.
🍀 Ook voor bredere/ integrale teamcoach trajecten kun je bij mij terecht.

Ik werk veel met:

de leeftijd van 18 tot 67 jaar. Vanuit uitvoering tot en met leden van een managementteam.
Ook werk ik veel met teams die willen investeren in hun ontwikkeling of elkaar gewoon goed willen leren kennen.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik help je om zelf (meer) invloed te krijgen op je eigen werk- en leefomgeving. Hierdoor wordt het werk en het leven leuker en ontstaat er meer energie. Energiesleurpers komen in beeld en kun je zelf kleiner maken.
Super leuk vind ik het om met je team aan de slag te gaan om verbinding te leggen en inzichten te creëren. Je krijgt vervolgens ook praktische handvatten hoe hier je voordeel mee te doen.


Van start met deze coach

Mark is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Mark plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Mark met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Mark jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Mark is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Limburg, Noord-Brabant en ook online.Reviews

Ik heb een fijn gesprek gehad. Het heeft mij interessante inzichten opgeleverd over mijn leven en over hoe ik functioneer in mijn omgeving.

Marijn


Voor de TMA had ik veel last van een gevoel van falen en niet kunnen voldoen aan verwachtingen. Na een paar gesprekken met Mark, op basis van de talenten analyse, heb ik weer meer vertrouwen gekregen en kan ik positiever kijken naar mijzelf en wat ik kan bijdragen. Samengevat: Ik heb weer plezier in mijn werk.

Sonja


We hebben als team met Mark de verschillende onderdelen van de team analyse op een hele leuke en interactieve manier doorgenomen. We hebben als team veel inzicht gekregen in de verschillen en overeenkomsten in drijfveren en talenten en wat dit betekent voor de team samenwerking.
Ook kijken we nu anders naar onze project- en taakverdeling. Echt gaaf om te doen.

Peter (Namens het team)Plan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.