Coachpakketten & Talent Analyse

Coachpakket 1

 349,00

Talentgesprek

Leer meer over jezelf door middel van een Talentgesprek met een gecertificeerde TMA Talent coach die jou op basis van jouw TMA Talent Analyse een diep en betrouwbaar inzicht geeft in je drijfveren.

Met een gecertificeerde TMA Talent coach kun je een verdiepingsslag maken op basis van de uitkomsten van je Talentenanalyse.

Duur: 2 uur

Meer informatie

Coachpakket 2

 699,00

Talentgesprek + 1 ontwikkelsessie

Geef je carrière een boost door middel van een Talentgesprek en een ontwikkelsessie gebaseerd op een 360° graden feedback competentie analyse.

Met een gecertificeerde TMA Talent coach kun je jezelf ontwikkelen op basis van zowel de uitkomsten van jouw Talent– en Competentieanalyse als de inzichten en reflecties van je coach.

Op basis hiervan kun je een performance matrix voor jezelf creëren: wat past bij mij en waar ben ik goed in, wat past niet bij mij en ben ik ook niet goed in. Maar ook: wat past bij mij maar doe ik niets mee of waar ben ik goed in maar past eigenlijk niet bij mij.

Duur: 4 uur

Meer informatie

Coachpakket 3

 1.149,00

Talentgesprek + 3 ontwikkelsessies

Geef je carrière een boost door middel van een Talentgesprek en een drietal ontwikkelsessies.

Met een gecertificeerde TMA Talent coach kun je jezelf ontwikkelen op basis van zowel de uitkomsten van jouw Talent– en Competentieanalyse als de inzichten en reflecties van je coach.

Op basis van jouw performance matrix ga je onder begeleiding van je coach daadwerkelijk aan de slag met je eigen ontwikkeling.

Duur: 8 uur

Meer informatie

Coachpakket 4

 1.449,00

Team sessie

Een gecertificeerde TMA Team coach begeleidt jou en jouw collega’s in een team sessie op basis van van jullie individuele uitkomsten van de TMA Talent Analyse.

Een team sessie geeft de deelnemers een verhelderend inzicht in de team cultuur en daarmee in de kwaliteiten en de valkuilen van het team.

Onder begeleiding van een ervaren, TMA gecertificeerde team coach is een team sessie dé manier om met je hele team aan de slag te gaan met talent management.

Duur: 1 dagdeel

Meer informatie

TMA Talent Analyse

 199,00

Talent Analyse

Direct inzicht in jouw talenten op basis van een betrouwbare en psychologisch gevalideerde vragenlijst met 312 dilemma’s.

Na afronding direct een jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online ontwikkelomgeving met daarin een praktische en inspirerende doorvertaling van jouw talenten, honderden workouts, de mogelijkheid om feedback te vragen en om je talenten te delen.

Meer informatie