op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Patrick's talenten:
Grensverleggend, Geduldig, Inlevend

Luister goed, creëer vertrouwen en veiligheid, oordeel niet en ben messcherp. We verbinden samen, maken plezier en complexe zaken gemakkelijker. Zodat jij je als individu, maar ook het team en/of organisatie het beste uit zichzelf leert halen en de aanwezige talenten optimaal benut worden.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

1. Waar ligt jouw talent en hoe kun je die beter benutten?
2. Wat is er nodig om in je kracht te komen en hou houd je dat vast?
3. Hoe kun je makkelijker loslaten om dit vervolgens vast te houden?
4. Hoe kies je voor een balans die het best bij jou past en wat wordt de eerste stap?
5. Hoe word je zelf en/of als team mentaal weerbaarder en veerkrachtiger en hoe houd je dat vast?

Ik werk veel met:

Leidinggevenden, eigenaren MKB bedrijven, young professionals

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Er wordt altijd gestart met een intakegesprek. Na het gesprek ontvang je ook nog een intakeformulier. Tijdens het gesprek zal ook vanzelf blijken of er een goede klik is en er voldoende vertrouwen is om samen het coachtraject aan te gaan. Neem na het gesprek ook rustig de tijd om het gesprek te laten bezinken. Indien je enthousiast bent verhelderen we jouw coachvraag en het coachdoel. Wat is nu echt jouw allerbelangrijkste vraag? Tijdens de samenwerking werken we gestructureerd naar jouw doel toe. Dit doen we aan de hand van oefeningen, werkvormen, opdrachten en een plan van aanpak.


Van start met deze coach

Patrick is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Patrick plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Patrick met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Patrick jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Patrick is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland en ook online.Reviews

Patrick luisterde goed, had geen oordeel en gaf me inzicht in mijn ambities en mogelijkheden. De werkwijze is mij goed bevallen. Ik heb het gevoel dat ik weer grip heb op mijn eigen loopbaan. Ik weet nu veel beter wat mijn competenties en mogelijkheden zijn, wat mijn ambities zijn en wat ik moet doen om die te realiseren.

Astrid


Mijn eigen richting terugvinden was het belangrijkste doel van mijn (loopbaan) gesprekken met Patrick. In de gesprekken geeft Patrick mij een gevoel van rust en oprechte interesse. Hij is goed in staat te luisteren en vanuit mijn verhaal de kern te halen waar het om gaat. Er ontstond bij mij rust in de gesprekken, ik kon weer dichter bij mijn eigen kern komen en zo ervaren waar het echt om draait.

Marc


gecoacht in een voor mij heftige periode dat er heel veel speelde bij mij, waaronder ook het verlies van mijn baan door de Corona omstandigheden. Patrick heeft me weer in laten zien waar ik blij van wordt en wat ik zoek in baan en waar ik positieve energie van krijg.

EstherPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.