op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Susanne's talenten:
Probleemoplossend, Doelgericht, Verbindend, Inlevend

Succesvoller en gelukkiger werken voor individuen en teams. Door meer inzicht in talenten & drijfveren en deze zo optimaal mogelijk te gaan inzetten.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Lukt het niet om de juiste keuzes te maken? Wil je meer balans, meer betekenis, meer succes? Of wil je juist minder; minder stress, minder conflicten, minder problemen? Wil je niet langer HARD werken maar leren hoe je meer met je HART kunt werken? Of wil je een betere manager worden? Zodat je jouw talenten met moed en vertrouwen tot uiting kunt brengen? En hierdoor als leider kunt inspireren en het beste in anderen naar boven kunt halen?

Ik werk veel met:

Individuen, managers en executives. Binnen alle lagen van een organisatie, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

De coach trajecten zorgen voor blijvende verandering, omdat ze naast het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden (training) vooral focussen op gedragsniveau (coaching). Ik heb een pragmatische aanpak, door het toepassen van TMA assessments, een uitgebreide intake, interventies & reflecties en onderbouwde processen.


Van start met deze coach

Susanne is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Susanne plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Susanne met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Susanne jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Susanne is beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag in Noord-Brabant en ook online.Reviews

Susanne heeft mij de ruimte gegeven om te dromen en te ontdekken. Vervolgens heeft ze er met haar realistische en praktische insteek voor gezorgd dat ik weer met beide benen op de grond sta en concreet stappen vooruit kan zetten. Haar begeleiding wat voor mij heel waardevol!

Anne


Susanne was mijn coach en ik heb door haar diepere inzichten en ideeën ontdekt over mijn carrière en mijn persoonlijkheid. Ze geeft naast zakelijke coaching ook creatieve nieuwe inzichten om je te laten groeien op persoonlijk vlak.

Daniel


Ik was door het vele solliciteren een beetje de weg kwijt in wat voor mij nu de juiste keuze was. Ik heb daarom meerdere gesprekken gehad met Susanne en voelde me heel erg op me gemak. Ze gebruikte verschillende invalshoeken. Via een creatieve methode kwamen we tot veel inzichten die me hebben laten inzien dat de richting waar ik werk in zoek de juiste is voor mij, op dit moment in mijn leven. Maar we hebben ook de toekomst perspectieven bekeken en een plan van aanpak gemaakt om mijn persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Door dit traject heb ik weer wat meer rust gekregen en bevestiging van mijn kwaliteiten en valkuilen. En inmiddels heb ik nieuw werk dus het was een geslaagd traject voor mij.

KimPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.