op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Melanie's talenten:
Tevreden, Plichtsgetrouw, Coöperatief, Abstractievermogen, Verbindend, Inlevend

(her)ontdek jou drijfveren en talenten zodat jij je eigen wensen, behoeften en verlangens vervult.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

1. Wie ben ik en wat wil ik nu écht?
2. Waar ligt mijn passie en talent en hoe vind ik een baan die bij mij past?
3. Hoe kom ik in balans en krijg ik een betere balans tussen werk en privé?
4. Ik wil steviger in mijn schoenen staan en meer grip op mijn leven/carrière
5. Hoe krijg ik een positiever zelfbeeld?

Ik werk veel met:

Ambitieuze professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

In een vrijblijvend klikgesprek maken we jouw ontwikkelvraag helder. Voel je een klik dan gaan we op interne ontdekkingsreis de diepte in om jouw waarheid boven water te krijgen; wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Je ontdekt je drijfveren en talenten. Jouw dromen, wensen en verlangens worden concrete doelen en acties waar je mee experimenteert. Alles zit al in jou. Door met hart, hoofd en handen te werken ga jij weer floreren.


Van start met deze coach

Melanie is een gecertificeerd TMA Talent coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Melanie plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Melanie met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Melanie jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Melanie is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag in Noord-Brabant, Zuid-Holland en ook online.Reviews

Met jouw fijne begeleiding, kalme en rustige houding heb je mij flink in beweging gezet. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel op mezelf kon vertrouwen. Je hebt me laten inzien wat echt belangrijk voor me is en hoe ik dat kan nastreven. Ik heb weer regie op mijn leven.

Anja


Het voelt echt als thuiskomen! Als jonge moeder met een hele drukke baan was ik op zoek naar balans. Haar manier van coachen is om daadwerkelijk bij de kern te komen. Iedere sessie is bijzonder en resulteerde in mooie uitkomsten. Ik ben privé in balans en zakelijk een stap gemaakt naar een nieuwe job!

Sabrina


Ik wilde zelfverzekerd op zoek naar mijn droombaan. Tussentijds heb ik deze grote stap al kunnen zetten. Ze heeft goede handvaten gegeven en gezorgd dat ik uit mijn comfortzone kwam en diepgang vond, wat mij normaal niet lukt. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en sta achter de keuzes die ik maak.

SamPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.