op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Carlijn's talenten:
Creatief, Praktisch, Verbindend, Inlevend

Vanuit eigen kracht, ontspanning en plezier in het leven staan, door het ontdekken van jouw talenten & eigen maken van makkelijke tools die voor jou werken

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

☆ Hoe kan ik meer de leiding nemen over mijn eigen leven en zelf aan het roer staan?
☆ Wat zijn mijn energiegevers en energievreters en hoe kan ik het beste vanuit mijn kracht werken?
☆ Hoe kan ik meer balans vinden, minder stress ervaren, zodat ik ontspannen en met plezier werk?
☆ Ik wil me zekerder voelen en dit ook uitstralen naar anderen, hoe doe ik dit?
☆ Hoe kan ik verbindend communiceren en de samenwerking beter laten verlopen?

Ik werk veel met:

mensen uit alle lagen van de organisatie, die...
..meer plezier en ontspanning willen ervaren
..hun talenten, kwaliteiten en valkuilen beter willen leren kennen
..meer zelfvertrouwen willen en/of beter willen leren omgaan met emoties
..verandering willen en niet goed weten hoe, of de keuze niet durven te maken
..vanuit verbinding willen communiceren en invloed uitoefenen

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik help met het ontdekken van de aanwezige talenten, je overtuigingen en strategieën. Ik leer je praktische tools en handvatten te integreren in je leven om dingen blijvend te veranderen. En daarnaast werk ik met technieken die het onbewuste brein beïnvloeden, om zo opgeslagen emotionele ladingen en belemmerende overtuigingen los te kunnen laten.


Van start met deze coach

Carlijn is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach, TMA Trainer en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Carlijn plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Carlijn met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Carlijn jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Carlijn is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag in Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en ook online.Reviews

De sessie die ik had met Carlijn was erg goed, nuttig, inspirerend, verhelderend, en bovenal heel leuk! Carlijn is een topper en ik ben erg blij dat ik van een ander bedrijf dat al met haar had gewerkt, aangeraden kreeg om met Carlijn te praten en de talententest te doen.

Asefeh


Carlijn heeft me training en coaching gegeven. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Carlijn ging de dialoog met mij aan in de coaching om samen te zoeken naar mijn krachten. De trainingen die door Carlijn werden gegeven vond ik waardevol. Ze kan structureel en rustig uitleg geven. Er is voldoende ruimte voor vragen en ze nodigt uit tot interactie. Doordat Carlijn uitgaat van het positieve en de kracht in een persoon ziet ze altijd wel een manier om iemand te laten groeien.

Lisanne


Ik heb met Carlijn samengewerkt in een strategisch veranderprogramma om de gehele coöperatie klantgerichter te maken. Het was onder andere onze taak om hiervoor een opleidingsprogramma te ontwerpen en uit te voeren. Carlijn is creatief; ze bedenkt vernieuwende trainingen en trainingsvormen en voelt daarbij goed aan wat passend is voor de doelgroep en wat energie geeft. Daarbij is ze een heel fijn persoon om mee samen te werken. Carlijn inspireert en verbindt!

EvaPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.