op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Mirna's talenten:
Doelgericht, Geduldig, Verbindend, Inlevend

Jouw talenten brengen je daar waar je zijn wilt. Ik lever graag een bijdrage om deze met je te ontdekken!

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

1. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
2. Waar word ik nou écht blij van?
3. Wat zijn mijn valkuilen/belemmeringen en hoe kan ik leren hier minder last van te hebben?
4. Wat wil ik nou eigenlijk zelf?
5. Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?

Ik werk veel met:

- Mensen uit de zorg en zorg gerelateerde functies.
- Mensen die de balans in zichzelf kwijt zijn en deze terug willen vinden.
- Mensen die niet meer helemaal op de juiste plek zitten.
- Teams in de zorg

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Tijdens de intake gaan we met elkaar kijken wat je graag zou willen bereiken. Wanneer is de coaching voor jou geslaagd? Hebben we een klik met elkaar dan gaan we samen de volgende stap zetten tijdens onze vervolggesprekken. De stap die nodig is op weg naar jouw doel. Dit doen we naast elkaar, jij en ik. De antwoorden zitten namelijk al in jezelf. Laten we hier samen mee aan de slag gaan. Je hoeft het niet alleen te doen.


Van start met deze coach

Mirna is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Mirna plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Mirna met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Mirna jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Mirna is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag in Drenthe, Gelderland, Overijssel en ook online.Reviews

Ik heb Mirna als zeer professioneel ervaren. Zij heeft veel kennis, is geduldig en zij is empatisch. Daarnaast geeft zij je ook heel duidelijk en correct feedback. In de gesprekken laat ze ook zeker wat van haarzelf zien en zij is een warme persoonlijkheid, wat een motiverende en stimulerende uitwerking heeft gehad op mij.

Eveline


Soms kom je op een punt dat je jezelf wil heroriënteren. Mirna heeft mij ondersteund in mijn zoektocht. Wat ik vooral waardeerde is dat ik mijn eigen weg kon volgen. Ik kreeg handvatten, maar bepaalde zelf de route. Mirna heeft veel kennis. Ze laat je in je waarde en is een heel prettig persoon.

Madelon


Mirna, heel erg bedankt voor de manier waarop jij mij begeleid hebt. Niets was je te veel. Het eindresultaat heeft tot resultaat geleid dat ik mijn gevoel ga volgen en mij laat omscholen. Nogmaals heel erg bedankt voor je inzet en positiviteit.

GondaPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.