op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Esther's talenten:
Veelzijdig, Zakelijk, Gelijkwaardig, Inlevend

Zoek je iemand die aansluit bij wat jij nodig hebt voor een volgende stap in je werk, je studie of je leven? Voel je welkom om contact op te nemen.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Je kunt bij mij terecht voor
1. loopbaan vraagstukken,
2. studie keuze, studie begeleiding
3. coachvraagstukken op persoonlijk gebied.
Je kunt hierbij denken aan: Vastlopen op het werk, terugkerende patronen, faalangst, perfectionisme of ander persoonsgerichte zaken.

De TMA wordt gebruikt om te kijken naar:
- jouw persoonlijk leven,
- je werkleven,
- de manier waarop je keuzes maakt en
- hoe jij nieuwe zaken aanleert.

Ik werk veel met:

Mensen tussen de 25 en 55 die een opleiding hebben gedaan of een beroep uitoefenen, die vastlopen in hun werk of graag wat nieuws of wat anders willen.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

1. Intake: Welke hulpvraag heb je en klikt het?
2. Plan: N.a.v. bovenstaande plannen we vervolgstappen.
Een TMA is een mogelijkheid om te maken (doe je mee in een project, dan zit dat bij het traject in)

3. Gesprek(ken): over de uitkomst van de TMA en vervolgstappen plannen.
Afhankelijk van je hulpvraag, zijn (t)huiswerk opdrachten (vaak) een vast onderdeel van het coach traject.

4. Afronding: Evalueren van proces en afhankelijk van eindresultaat vervolgstappen plannen.


Van start met deze coach

Esther is een gecertificeerd TMA Talent coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Esther plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Esther met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Esther jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Esther is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht en ook online.Reviews

Het mooie van de TMA vind ik, dat er gekeken wordt naar talenten en op basis daarvan wordt gekeken wat goed bij je past. Ik was benieuwd of ik iets anders wilde gaan doen en daardoor kwam ik bij Esther terecht.
Ze coachte mij op een fijne, warme, empathievolle wijze met humor en daarnaast hield ze de spiegel goed bij mij voor en wist ze heel goed wat ik nodig had.

Priscilla


Ik ben blij met de manier waarop Esther mij het afgelopen jaar heeft begeleid bij een aantal persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken die mij helpen mijn vak als adviseur en trainer professioneler uit te dragen. Wat ik prettig vind aan de begeleidingsstijl van Esther is haar mensgerichte benadering; persoonlijk en toch ook heel professioneel.

Gerwin


Dankzij jou ben ik begonnen mijn hart te volgen om coach te worden.
Ik heb mijn coachtraject als heel fijn ervaren, je bent heel positief, doortastend en kan confronterende vragen stellen, zodat ik echt goed na ging denken. Je nuchtere instelling spreekt mij erg aan.

EllenPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.