op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Bregje's talenten:
Probleemoplossend, Doelgericht, Inlevend

Doortastend, doelgericht en empathisch kom ik snel met jou tot de kern, zodat je verder kunt in werk en leven.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

- hoe ontwikkel ik bepaalde competenties (doelgericht, assertiviteit, zelfvertrouwen, stressbestendigheid, etc)?
- welke loopbaanstappen kan ik zetten?
- hoe kan ik omgaan met stress?
- hoe breng ik meer balans aan in werk en leven?
- hoe ga ik om met belemmerende gedachten?
Kortom, je wilt iets veranderen en daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.

Ik werk veel met:

Mensen van alle leeftijden die zich willen ontwikkelen, keuzes willen leren maken, willen groeien en open staan voor reflectie.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Allereerst sluit ik in mijn werkwijze altijd aan bij jou, daarom starten we met een intake gesprek. Naar aanleiding daarvan maken we een plan van aanpak, welke we doelgericht gaan oppakken. Als coach zal ik je stimuleren in je ontwikkeling. Dat doe ik empathisch, met vragen en door je een spiegel voor te houden. Ik ben als coach bekend met verschillende methodieken en weet door ervaring de juiste in te zetten.


Van start met deze coach

Bregje is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Bregje plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Bregje met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Bregje jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Bregje is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Overijssel en ook online.Reviews

Door mijn coachingstraject bij Bregje heb ik een goed inzicht gekregen waar mijn krachten liggen in mijn werk. Ze is nuchter, stelt de juiste vragen en heeft mij echt weer een grote stap verder geholpen. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Nicole


Vanuit mijn werkgever ben ik in contact gebracht met Bregje van Coach Praktijk Twente. Vanaf het eerste gesprek werden er duidelijke doelen gesteld en goede afspraken gemaakt. De begeleiding in het loop van het traject was zeer persoonlijk op een professionele manier. Elke afspraak had een wat ander karakter en heeft elke keer weer tot nieuwe inzichten geleid. De origineel gestelde doelen werden continue bijgesteld en aan het eind van het traject heb ik kunnen concluderen dat ik dankzij deze coaching een stap in zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling heb kunnen maken. Bregje heel erg bedankt en ik kan haar zeker aan bevelen.

Simon


Bregje is een ontzettend fijne coach. Ze komt snel tot de kern en is een goede sparringpartner gebleken. Ik kan iedereen een coachingstraject bij Bregje aanbevelen!

BrendaPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.