op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Roos's talenten:
Grensverleggend, Creatief, Praktisch, Inlevend

Weet wat je waard bent!
Werken en leven vanuit wie je werkelijk bent, geeft energie.
Leer jezelf op een dieper level kennen en geef opnieuw richting aan jouw loopbaan!

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

- Wat zijn mijn kwaliteiten?
- Waar ben ik nou echt goed in?
- Wat geeft mij energie?
- Wat voor een werk/ rol/ functie past bij mij?
- Hoe kan ik meer werken op mijn eigen voorwaarde? Ofwel wat heb ik hiervoor nodig?

Ik werk veel met:

Ik werk veel met medewerkers uit zorg en welzijn, onderwijs en gemeentes en hun leidinggevenden.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik ga samen met jou op zoek naar wie je werkelijk bent en hoe jij het beste tot je recht komt binnen de organisatie waarin je werkzaam bent.

In de prestatie maatschappij van nu wordt er namelijk veel verwacht van medewerkers. Je moet een hoge energie hebben, doorzetten, ambitieus zijn, leiderschap tonen en jezelf uit durven spreken. Maar zoals je vast al wel voelt bij jezelf, is dit niet voor iedereen hoe het werkt. En wat doe je dan? Blijf je jezelf aanpassen en stretchen aan wat er gevraagd wordt met alle gevolgen van dien of ga je op onderzoek uit wie jij in essentie bent en wat voor jou wel werkt. Voor jou alleen! Ik geloof dat er geen one-size fits all bestaat. Jij bent uniek met jouw talenten! En die talenten mogen gezien worden.


Van start met deze coach

Roos is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Roos plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Roos met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Roos jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Roos is beschikbaar op woensdag, donderdag, vrijdag in Noord-Brabant en ook online.Reviews

“Roos is een specialist op het gebied van talentontwikkeling en loopbaancoaching.
Op een positieve en empowerende wijze creëert ze een ideaal klimaat voor ontwikkeling.
Ik herontdekte mijn talenten en drijfveren, middels opdrachten, waarbij ze de talenten en drijfveren als rode draad vasthoudt en integreert. Dat gaf mij steeds nieuwe inzichten."

Linda


"De TMA-talentenanalyse heeft me gesterkt in het vinden van een baan die goed bij me past. Het gesprek met Roos was voor mij een openbaring. De TMA-analyse was spot-on en met de uitgebreide toelichting van Roos heb ik een uniek totaalbeeld van wie ik ben en wat ik kan."

Ivo


"Ik kan door de opgedane zelfkennis veel gerichter op zoek naar een functie en naar een werkomgeving die veel beter bij mij als persoon aansluit.
Roos is erg deskundig en geeft ook advies en inzichten over huidige werkgerelateerde issues. Ik kon hier direct in de praktijk mee aan de slag! ”

MaartjePlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.