op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Viola's talenten:
Representatief, Doelgericht, Verbindend

Als gecertificeerd TMA Professional en Coach help ik met het bereiken van je doelen. Ik laat je bewust worden en leer je hoe de regie pakt.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Medewerkers op de werkvloer lopen dagelijks vast met thema's waar ik als coach bij kan helpen. Herken jij 1 van onderstaande thema's?

"Ik wil meer ontspanning en minder stress"
"Ik wil doelgerichter werken"
"Ik wil met meer zelfvertrouwen feedback geven"
"Ik wil beter omgaan met weerstand in conflictsituaties"
"Ik wil ontdekken welk werk bij mij past"

Ik werk veel met:

mensen die durven te veranderen! Veranderen is soms lastig maar met de juiste inzichten kun je snel stappen maken!

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

In een vrijblijvend intakegesprek maken we kennis en bespreken we de coachvraag. Als er een klik is starten we een persoonlijk traject dat past bij jou. Want dat is heel belangrijk. Veiligheid en vertrouwen is de basis, maar ook de manier van coachen moet bij jou passen.
De sessies die volgen bestaan uit gesprekken, afgewisseld met praktische oefeningen.

Vanuit de opgedane inzichten en bewustwording werken we aan je coachvraag. Samen werken we aan de voortgang van de actiepunten. Tot slot evalueren we het traject en borgen we de resultaten.

Kortom: in korte tijd werken we aan groei en vooruitgang met zichtbaar resultaat.


Van start met deze coach

Viola is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Viola plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Viola met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Viola jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Viola is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Zuid-Holland en ook online.Reviews

”Traject is goed uitgelegd. Prettig om te beginnen met een uitgebreide intake. Ik heb online coachingstraject gedaan en dat was goed geregeld. Viola kan zich goed inleven in de situatie, dat voel je als coachee. Dat is heel prettig. Ze is enthousiast, maar ze is zeker ook rustig om te luisteren. ”

Eline


”Viola heeft mij begeleid in een periode waar het op alle vlakken (werk en privé) hectisch was. Bewustwording en aan de slag gaan met mijn leervraag was heel goed en het heeft mij zeker meer inzicht gebracht. Ik heb zelf meerdere coachtrajecten gevolgd en Viola stond heel stevig in haar rol en heeft veel kennis.”

Marlieke


”Ze is een betrokken coach die zich bewust is van haar coachende rol en je door goede vragen te stellen meer zelfinzicht geeft. Maar daarbij af en toe ook vanuit haar natuurlijke instinct behulpzame tips geeft.”

LeoniePlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.