op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Marlies's talenten:
Probleemoplossend, Doelgericht, Verbindend, Inlevend

Ik help jou om te doen waar je energie van krijgt. 15 jaar ervaring met vitaliteit, burn-out problematiek, re-integratie (UWV/WIA). Specialisatie in de combi werk-(chronische) ziekte.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

- Hoe krijg ik meer werkplezier en energie?
- Hoe vind ik een gezonde werk-privé balans?
- Welke behoeften en talenten heb ik en hoe benut ik ze in werk?
- Welke taken passen bij mij?
- Wat voor type organisatie/team/afdeling past bij mij?
- Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik (nog meer) aansluiting vind bij het team?

Ik werk veel met:

Mensen die:
- Dolgraag meer werkplezier en energie willen ervaren.
- Willen ontdekken waar ze goed in zijn en hoe ze daar meer gebruik van kunnen maken.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik geloof dat werkplezier, energie en prestaties ontstaan wanneer iedereen doet wat hij of zij van nature goed kan. Jouw talenten komen het best tot hun recht in een baan die een beroep doet op jouw behoeften. Ik ga dan ook uit van het versterken van natuurlijke kwaliteiten. Daar haal je energie uit en samenwerking verloopt beter. Ik kan jou en/of je team helpen om te ontdekken welke behoeften en talenten er zijn. Samen maken we een vertaalslag hoe je deze kwaliteiten kan inzetten in (nieuw) werk.

Bij vragen over ziekte, vitaliteit en re-integratie help ik je om orde te scheppen in de chaos en om een stappenplan te maken zodat je weer helderheid hebt om verder te gaan.


Van start met deze coach

Marlies is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Marlies plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Marlies met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Marlies jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Marlies is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland en ook online.Reviews

'Ik vond het een leuk en fijn mobiliteitstraject. Er was meteen een klik met Marlies. Ik heb veel over mezelf en mijn wensen geleerd en mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik weet nu wat ik wil, wat ik kan, wat ik verder wil ontwikkelen en hoe ik dat wil gaan aanpakken.'

Silvia


'Marlies is een zeer professioneel en bekwaam therapeut. Oprecht, vriendelijk en inlevend. Ze gebruikt heldere en praktische technieken en methoden. Kortom: heel integer en heel bekwaam.'

Wendy


'Marlies heeft zo’n open en vriendelijke uitstraling dat ik me al de eerste sessie op mijn gemak voelde. Ze begrijpt waar ik het over heb. En ze vindt niets gek, een opluchting!'

ArjanPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.