op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Saskia's talenten:
Probleemoplossend, Creatief, Verbindend, Inlevend

Wat is jouw Unique Selling Point? Met een unieke combinatie van talenten kan jij iets beter dan zo’n 1000 anderen.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

- Hoe kan ik mijn unieke talenten effectiever inzetten in mijn huidige functie?
- Op welke manieren kan ik mijn leiderschapsvaardigheden verbeteren?
- Hoe kan ik mijn stressniveau beheren en een gezonde werk-privébalans behouden?
- Hoe krijg ik meer voldoening uit mijn werk?
- Hoe kan ik mijn talenten effectief communiceren en delen met anderen?
- Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten en mijn impact vergroten?

Ik werk veel met:

Ik begeleid graag mensen die hun volle potentieel willen bereiken, ongeacht hun positie of hun rol in de organisatie. Ik heb een brede expertise met professionals in de Publieke sector, van jong tot ouder. Samen werken we aan persoonlijke en professionele groei .

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

In ons oriëntatiegesprek komt in ieder geval jouw ontwikkelvraag aan bod. Tijdens of na dit gesprek, afhankelijk van jouw voorkeur, bespreek ik graag het verloop van jouw loopbaan. Deze informatie helpt me om meer betekenis te kunnen geven aan de uitkomsten van je TMA. Wanneer je de TMA hebt afgerond, krijg je van mij binnen 1 dag een uitnodiging voor een TMA-gesprek. In dat gesprek bespreken we je uitkomsten op alle drijfveren en laat ik je zien welke talenten van jou elkaar versterken of neutraliseren. Zo ontstaat een beeld van jouw unieke talent (en). Met dit inzicht gaan we samen dieper in op hoe je deze talenten verder kunt benutten. Dit wordt afgestemd op jouw specifieke ontwikkelvraag en de tijd die hiervoor nodig is.


Van start met deze coach

Saskia is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Saskia plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Saskia met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Saskia jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Saskia is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Zuid-Holland en ook online.Reviews

Saskia is een buitengewoon talentcoach met een opmerkelijk inlevingsvermogen. Haar oprechtheid en nieuwsgierigheid zorgen voor fijne gesprekken die werkelijk impact hebben. Ze weet hoe ze anderen kan inspireren en motiveren.

Maaike


Ik heb veel opgestoken van onze gesprekken. Saskia gaf me de richting die ik diep van binnen kende maar nog niet duidelijk zag. Nu heb ik helderheid en vertrouwen om verder te gaan.

Arjan


Saskia heeft een talent voor luisteren en diepgaand begrijpen. Dank zij haar ondersteuning voelde ik me niet alleen gehoord, maar ook aangemoedigd om mijn volgende carrièrestap met vertrouwen te nemen. Dat was net het zetje wat ik nodig had om mijn horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te omarmen.

HarmPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.