op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Jacqueline's talenten:
Doelgericht, Verbindend, Inlevend

Je talenten kennen, en benutten in een functie en werkomgeving waar ze verder tot bloei kunnen komen. Dat geeft werkplezier en voldoening.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Wat zijn mijn talenten, wat drijft mij, wie ben ik echt?
Hoe kan ik mijn talenten nog meer benutten?
Wat zit er nog meer in mij, waar zitten mijn ontwikkelmogelijkheden?
Waarom loop ik vast in mijn werk en hoe ik dit veranderen?

Ik werk veel met:

Mensen die:
 op zoek zijn een volgende stap in hun loopbaan
 meer plezier en voldoening uit hun werk willen halen
 afkomstig uit diverse branches, leeftijd 25-65 jaar, MBO-4, HBO en universitair opgeleid

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Tijdens de kennismaking kijken we of er een klik is en verhelderen we samen jouw vraag en verwachtingen van dit traject. In het talentgesprek dat volgt nadat jij de TMA hebt ingevuld, bespreken we de uitslag waardoor jij meer zicht hebt op je drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel. Afhankelijk van het pakket dat jij gekozen hebt, volgen er nog 1 of 2 gesprekken waar we dieper ingaan op hoe en/of waar jij deze talenten nog meer kunt benutten en wat jij nodig hebt om dat vorm te geven. Van jezelf en van je (werk)omgeving. Jouw oorspronkelijke vraag voor dit traject staat altijd centraal.


Van start met deze coach

Jacqueline is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Jacqueline plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Jacqueline met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Jacqueline jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Jacqueline is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland en ook online.Reviews

De TMA-uitslag was zo herkenbaar. Het ging echt over mij, wie ik ben. Dat geeft zelfvertrouwen om verder te zoeken naar mijn volgende stap. Jacqueline koppelde het fijn terug. Ze vroeg goed door waardoor het steeds duidelijker werd wat voor mij belangrijk is in mijn werk en waar ik energie van krijg. Een cadeautje!

Karin


Jacqueline is echt geïnteresseerd in je. Ze luistert, kijkt, en vraagt door. Ze denkt mee en zet vooral ook jou aan het denken. Niet altijd even gemakkelijk, wel goed. De TMA liet zien waar mijn talenten zitten. Dat gebruik ik als ik nu in gesprek ga over mijn loopbaan.

Angelique


Ik liep vast in mijn werk. We hebben dit uitgediept en gekeken wat ik nodig had om weer fijn te kunnen werken. De TMA heeft daar zeker bij geholpen. Ik weet nu weer waar mijn kracht zit. Jacqueline is deskundig, betrokken en geduldig. Ze denkt vanuit mogelijkheden en helpt me daar naar toe te werken.

FrankPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.