op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Danielle's talenten:
Respectvol, Verbindend, Betrokken

Talentontwikkeling voor bedrijven en individuen. Groeien door jezelf te zijn, dat is waar ik in geloof.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

- Ik weet vooral wat ik niet (meer) wil maar wat is het wat ik wél wil?
- Ik verlang naar: Grip op mijn tijd. Rust in mijn hoofd. Energie in mijn lijf.
- Ik weet dat er meer in me zit, dat potentieel wil ik benutten.
- Ik reageer vooral óp de verandering en wil graag regie óver de verandering.
- Ik wil groeien op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Ik werk veel met:

Ondernemende professionals, ambitieuze (startende) ondernemers, managers en leidinggevenden die vooruit willen. Praktisch ingestelde mensen. Die aangaan op de term ‘ziel en zakelijkheid’. Zowel jonge starters als ervaren professionals.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik ga het echte gesprek aan. Dat betekent voor mij: aandacht, oprechte interesse, doorvragen naar de vraag achter de vraag, luisteren en eerlijk zijn. Bloedeerlijk als het nodig is om tot doorbraken te komen. Ik begeleid je om meer te halen uit het aanwezige talent. Dat doe ik op mijn eigen wijze: doortastend, praktisch, energiek en met volle aandacht.


Van start met deze coach

Danielle is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Danielle plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Danielle met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Danielle jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Danielle is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland en ook online.Reviews

Al snel merkte ik dat ik meer rust kreeg in mijn werk en heb ik geleerd de inhoud beter los te kunnen laten. Een ontwikkeling die me als leidinggevende veel brengt. Ik ben trots op mezelf en erken mijn uniekheid. Het was fijn dit traject met Danielle te doorlopen. Zij is een coach met brede kennis, geduld, interesse en aandacht.

Karin


Ik heb weer plezier in mijn werk, ik ben duidelijker in wat ik kan en niet kan en wat wel en niet bij mij hoort. Danielle is iemand met een fijne, open, rustige uitstraling en met veel kennis. Ze luistert heel goed en ziet jou. Haar werkwijze is duidelijk, ze zet je aan het denken.

Anjo


Daniëlle neemt de tijd, confronteert op een liefdevolle manier, vraagt goed door en deelt eigen ervaringen. Ze switcht moeiteloos van de wat minder tastbare onderwerpen naar praktische tips. Ze heeft veel ervaring, waardoor ze vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen waar ik naar op zoek ben.

LeoniePlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.