op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Evelien's talenten:
Grensverleggend, Ondernemend, Autonoom, Creatief, Verbindend, Inlevend, Betrokken

Klaar om met jezelf of jouw team aan de slag te gaan? Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten voor meer voldoening en energie in je werk.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

• Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn carrière?
• Het werk kost mij (te) veel energie en geeft geen voldoening meer
• Past mijn huidige werk nog bij mij?
• Ik wil een plan voor mijn verdere loopbaan.
• Wat zijn mijn drijfveren, talenten en competenties?

Ik werk veel met:

Individuen die:
- zich verder willen ontwikkelen in hun carrière
- die op de korte of lange termijn iets anders willen
- die in hun huidige functie vastlopen en vanuit hun talenten sturing en invulling willen geven aan hun werkzaamheden

Teams die:
- elkaar beter willen leren kennen : versterk teamrelaties voor een effectievere teamdynamiek.
- op een positieve wijze de samenwerking en resultaten willen verbeteren.
- inzicht willen verkrijgen in het team: ontdek de typerende kenmerken van jouw team.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Mijn aanpak is 100% persoonlijk. Stap voor stap werken we naar jouw persoonlijke doel toe.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking gaan we samen dieper in op jouw coachvraag. Als de klik er is, gaan we van start! Daarbij bespreken we uitgebreid de uitkomsten van jouw persoonlijke TMA Talenten Analyse rapportage zodat je inzicht krijgt in:
- waar jouw energielek en energiegever zit
- welke drijfveren voor jouw essentieel zijn in een functie
- welke talenten je van nature hebt
- wat je ontwikkelpotentieel is

Door middel van vragen stellen en/of opdrachten help ik jou je blik te verbreden. Vanuit hier kun je weer bewust en vanuit zelfvertrouwen keuzes maken.
En daarbij mag tussendoor best gelachen worden ;-).


Van start met deze coach

Evelien is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Evelien plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Evelien met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Evelien jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Evelien is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland, Overijssel, Utrecht en ook online.Reviews

Ik heb Evelien leren kennen als een enthousiaste, bevlogen en betrokken coach. Evelien heeft me geholpen toen ik toe was aan een nieuwe stap in mijn loopbaan. Veel waardering voor de professionele duiding die zij gaf. Vooral de gesprekken over de vragen/uitdagingen in mijn profiel hebben mij geholpen bij het bepalen van de juiste richting. Ik heb nu scherper voor ogen welke loopbaanontwikkeling het beste past bij mijn talenten, zodat ik ook de komende jaren datgene kan doen waar ik energie van krijg.

Wilma, juridisch beleidsadviseur


Evelien heeft een open houding, nuchtere blik op zaken en weet humor en enthousiasme op de juiste momenten in te zetten. Ze maakt zaken niet zwaarder dan ze zijn. Door de vragenlijsten ben ik tot de kern gekomen wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Daarnaast stemde ze af op waar ik gedurende het proces baat bij had. Evelien is onbevooroordeeld en vanuit oprechte nieuwsgierigheid vroeg ze door, prikkelde en confronteerde ze waar nodig om mij op een actieve manier te laten ervaren en voelen.

Kay, trajectregisseur


Mijn korte sessies met Evelien gingen over wat een handige vervolgstap is in mijn huidige functie: hoe kan ik groeien? Evelien heeft mij geholpen in te zien wat mijn competenties, talenten maar ook valkuilen zijn. Evelien houdt op een prettige manier een spiegel voor, die ervoor zorgde dat ik een beter beeld heb van mijn kwaliteiten en de manier hoe deze in de toekomst ingezet kunnen worden. Ze zorgt in een korte tijd voor concrete voorstellen waar ik direct mee aan de slag kon, met als resultaat dat ik naast mijn baan weer een studie ga oppakken.

Joy, managementassistentePlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.