op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Anke's talenten:
Doelgericht, Verbindend, Inlevend

Ik help je ontdekken waar je energie van krijgt. Werkgeluk, veerkracht, een betere cadans werk-privé, gedragsverandering en gezonde leefstijl.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

Waar krijg ik energie van en waar loop ik op leeg?
Wat zijn mijn talenten? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen en hoe vind ik een baan die bij mij past?
Waarom doe ik wat ik doe en waarom zeg ik bepaalde dingen (niet)?
Hoe krijg ik een fijne cadans tussen werk en privé?
Wie ben ik en waar word ik écht blij van?

Ik werk veel met:

Mensen met burn-out of bore-out klachten, ouders, werkzoekenden en millennials (geboren tussen 1986 – 2000).
Professionals die werken in de zorg, in het onderwijs en in de communicatiesector.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

Ik zet jou letterlijk in beweging. We beginnen met een meetpunt. Waar sta je? Wat wil je? Via oa de vitaliteitsschijf van vijf krijg je inzicht in je gedrag, je leefstijl, je denkpatroon en jouw omgeving.
Je ontdekt waar je blij van wordt en hoe je je energie beter kan verdelen en meer kan genieten. Je laadt jezelf op met tips die je meteen kan gebruiken. Thuis en op je werk. Vanuit verbinding en vertrouwen werk jij aan jouw persoonlijke groei met praktische doelen. Tijdens de coachsessie en in de praktijk tussen onze afspraken door.


Van start met deze coach

Anke is een gecertificeerd TMA Talent coach en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Anke plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Anke met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Anke jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Anke is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en ook online.Reviews

Het was bizar hoe snel en accuraat Anke mijn talenten op een rijtje had. Ik heb geleerd hoe ik met vertrouwen over mijn kwaliteiten vertel bij sollicitatiegesprekken. Anke is positief en realistisch. Ze heeft me enorm gestimuleerd om me te ontwikkelen. Ik ben veel zekerder geworden en heb dankzij haar begeleiding een leuke baan gevonden!

Janina


Heel relaxed in de opbouw, zeer gedegen voorbereid en flink doorvragen. Anke heeft me wel een spiegel voorgehouden en met prikkelende vragen proberen te laten nadenken over wat er nu nog verder voor mij in het vat zit. Ze is oprecht, geduldig en heeft humor. Ze geeft ook praktische tips.

Reinout


Anke zet je mentaal en fysiek op het juiste pad. Anke is open en sensitief. Je ontdekt je talenten en waar je minder goed in bent. Vergeten kwaliteiten kwamen naar boven en ik kreeg tips om lichamelijk beter in mijn vel te komen. Dankzij dit traject heb ik mijn functie anders ingericht en ben ik zelfbewuster. Ik ga weer met meer plezier en vertrouwen in de toekomst naar mijn werk.

KimPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.