op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Eugène's talenten:
Veelzijdig, Verbindend, Betrokken

Door mijn vriendelijkheid, betrokkenheid en luisterend oor, voel jij jezelf hopelijk snel op jouw gemak en gaan we samen antwoorden vinden op jouw vragen.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

1. Wat zijn mijn specifieke talenten en competenties en hoe kan ik deze beter benutten?
2. Wat zijn mijn valkuilen en hoe zorg ik dat ik daar wegblijf en weinig energie aan verlies?
3. Kun je helpen mijn profiel met sterktes, zwaktes en uitdagingen beter in kaart te brengen?
4. Hoe kan ik mijn werk-privébalans en het evenwicht tussen mijn energiegevers en energievreters herstellen?
5. Hoe kan ik mijn werkplezier en energie weer terugkrijgen en beter behouden?

Ik werk veel met:

Leidinggevenden, adviseurs, projectleiders en medewerkers van allerlei niveaus in hele diverse branches zoals: gemeenten, zorg, zakelijke dienstverlening en de industrie.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

We starten met een telefonisch of online kennismakingsgesprek, waarin we samen bekijken of ik een geschikte coach ben voor het bespreken van jouw vragen en thema’s. Wanneer we vertrouwen en een klik voelen kunnen we samen bepalen wanneer we gaan starten.

Vervolgens stuur ik jou een intakeformulier toe, waarop je jouw doelstellingen, lastige praktijksituaties of vragen over jouw TMA kunt aangeven. Na twee of drie gesprekken zijn we tot concrete actiepunten gekomen en evalueren we het traject. Op dat moment bepalen we of jij zelfstandig vooruit kunt of dat jij nog meer gesprekken wenst en kunnen we samen bezien hoe dat te realiseren.


Van start met deze coach

Eugène is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach, TMA Trainer en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Eugène plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Eugène met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Eugène jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Eugène is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland en ook online.Reviews

Eugène luistert goed naar hetgeen je als opdrachtgever verwacht en vertaalt dit goed door naar de coachee. Deze wordt zeer serieus genomen en geholpen in hetgeen hij wil/kan ontwikkelen. Coachee was content met de coaching en heeft hier veel baat bij gehad. Kortom: blije opdrachtgever, goed gecoachte medewerker die veel geleerd heeft over zichzelf, met daarbij een prettige nazorg.

Nathalie


Ik heb Eugène leren kennen toen het met mijn bedrijf en mij niet zo lekker ging. We hebben goede gesprekken gevoerd en Eugène heeft mij handvatten meegegeven, hoe met stressvolle momenten om te gaan. Ik weet nu waar mijn valkuilen liggen en hoe daarvoor te waken. Eugène Klerkx is een prettige man, heeft verstand van zijn vak én weet zijn kennis en kunde zeer goed toe te passen.!

Erik


Een rustige en inspirerende coach die op simpele, indringende wijze je gewoonten en werkwijze blootlegt en je zelf laat ontdekken of je er iets aan wilt, moet of kunt doen. Daar kan hij als trainer - coach dan op doorpakken. Ik beveel hem zeker aan als je als ondernemende trainer en coach een spiegel wenst of je als ondernemer of medewerker je patronen wilt doorlichten.

MartijnPlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.