op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

Wordpress

Daan's talenten:
Gelijkwaardig, Creatief, Inlevend

Leven is het meervoud van lef: Het kost lef om je hart te volgen, te doen wat echt bij je past en te zijn wie je ten diepste bent. Verschillende factoren kunnen ons hierbij van ons pad brengen. Samen kijken we hoe je terug op jouw pad kan komen.

Ik kan jou helpen met dit soort vragen:

* Zelfvertrouwen, denk hierbij aan assertiviteit, zelfcompassie, altijd rekening houden met anderen, perfectionisme, controle loslaten & durven vertrouwen
* Heftige levensgebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld verlies, ziekte, scheiding en andere heftige levensgebeurtenissen
* Mentale uitdagingen, zoals bijvoorbeeld de neiging tot depressieve gevoelens, piekeren, doemdenken etc.
* Het leren omgaan met emoties en belemmerende overtuigingen
* Stress, denk hierbij aan een goede balans werk-privé leren ervaren, omgaan met werkdruk, stress klachten reduceren, omgaan reorganisatie stress

Ik werk veel met:

Mensen die begeleiding zoeken om een gewenste verandering in werk en leven te laten maken.

Zo ziet een coachingstraject bij mij eruit:

We maken kennis - we kijken of we een klik hebben - jij maakt een keuze of je aan de slag wil - TMA invullen - Aan de slag!


Van start met deze coach

Daan is een gecertificeerd TMA Talent coach, TMA Team coach, TMA Trainer en kan direct met jou aan de slag als je een TMA talentanalyse hebt gedaan. Heb je dat nog niet gedaan, bestel deze dan eerst.

Om kennis te maken met Daan plan je een orientatiegesprek in van maximaal 15 minuten. Pas daarna besluiten jullie samen of er een klik is en of de coach past bij jou en jouw coachvraag.

Wil je een coachtraject starten, dan zorgen wij ervoor dat Daan met jouw toestemming toegang krijgt tot jouw TMA talentdata. Daarmee kan Daan jou voorzien van de uitgebreide TMA talent rapportage die je krijgt na je talentgesprek.

Daan is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag in Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en ook online.Reviews

De TMA analyse is een zeer uitgebreid en nauwkeurig rapport waar ik veel inzichten van heb gekregen. Daan geeft hierbij op duidelijke wijze voorbeelden en handvatten die je kan vertalen naar eigen ervaringen. Qua coach is Daan easy-going en is er meteen sprake van een ontspannen sfeer.

Maddy


Persoonlijk, goed ingedeeld en verrijkend. Verhelderend maar ook constructief en goed toepasbaar op mijn persoon. Professioneel en toch niet te zakelijk, iemand die wat hij doet en hoe hij het kan overbrengen bij de ander zonder al te ruim en vrijblijvend te zijn, dus in algemeenheid blijven hangen, echt heel persoonlijk. Top.

Rick


Professioneel en prettig. Fijne communicatie, opstelling programma passend en sloot aan bij de behoefte. Ik heb goede tools en tips gekregen om mee verder te gaan.

AnnettePlan een gratis oriëntatiegesprek

Dit oriëntatiegesprek vindt plaats via een videocall.

"*" geeft vereiste velden aan

Mijn werkgever betaalt de coaching*
Hidden
Hidden
Verborgen naam (van coach)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN TMA COACH GEKOZEN?

ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETTEN

WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.