op zoek naar een TMA coach?

kies hier de coach die bij jou en jouw ontwikkelvraag past

  • Type coach
  • Provincie
  • Beschikbaar op
  • Online sessie(s)
  Wordpress

  Luister goed, creëer vertrouwen en veiligheid, oordeel niet en ben messcherp. We verbinden samen, maken plezier en complexe zaken gemakkelijker. Zodat jij je als individu, maar ook het team en/of organisatie het beste uit zichzelf leert halen en de aanwezige talenten optimaal benut worden.

  Wordpress

  Jouw talenten brengen je daar waar je zijn wilt. Ik lever graag een bijdrage om deze met je te ontdekken!

  Wordpress

  Je talenten kennen, en benutten in een functie en werkomgeving waar ze verder tot bloei kunnen komen. Dat geeft werkplezier en voldoening.

  Wordpress

  Leven is het meervoud van lef: Het kost lef om je hart te volgen, te doen wat echt bij je past en te zijn wie je ten diepste bent. Verschillende factoren kunnen ons hierbij van ons pad brengen. Samen kijken we hoe je terug op jouw pad kan komen.

  Wordpress

  Klaar om met jezelf of jouw team aan de slag te gaan? Ik help je inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten voor meer voldoening en energie in je werk.

  Wordpress

  Ik help je ontdekken waar je energie van krijgt. Werkgeluk, veerkracht, een betere cadans werk-privé, gedragsverandering en gezonde leefstijl.

  Wordpress

  Door mijn vriendelijkheid, betrokkenheid en luisterend oor, voel jij jezelf hopelijk snel op jouw gemak en gaan we samen antwoorden vinden op jouw vragen.

  Wordpress

  Doortastend, doelgericht en empathisch kom ik snel met jou tot de kern, zodat je verder kunt in werk en leven.

  Wordpress

  Met minder energie meer doen? Vanuit mijn zorgachtergrond help ik jou, jouw team of bedrijf de gewenste koers weer te varen!

  Wordpress

  Weet wat je waard bent!
  Werken en leven vanuit wie je werkelijk bent, geeft energie.
  Leer jezelf op een dieper level kennen en geef opnieuw richting aan jouw loopbaan!

  Wordpress

  Ik help jou om te doen waar je energie van krijgt. 15 jaar ervaring met vitaliteit, burn-out problematiek, re-integratie (UWV/WIA). Ervaringsdeskundig in de combi werk-chronische ziekte.

  Wordpress

  Als gecertificeerd TMA Professional en Coach help ik met het bereiken van je doelen. Ik laat je bewust worden en leer je hoe de regie pakt.

  Wordpress

  Zoek je iemand die aansluit bij wat jij nodig hebt voor een volgende stap in je werk, je studie of je leven? Voel je welkom om contact op te nemen.

  Wordpress

  Talentontwikkeling voor bedrijven en individuen. Groeien door jezelf te zijn, dat is waar ik in geloof.

  EEN TMA COACH GEKOZEN?

  ER ZIJN 4 VERSCHILLENDE COACHPAKKETEN

  WAT ZIJN JOUW TALENTEN?

  Mensen die werk doen dat aansluit op hun talenten maken minder fouten en zijn succesvoller omdat ze een intrinsieke motivatie ervaren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en hoe jij die het beste kan inzetten.

  HOE KOM JIJ TOT SUCCES?

  Jouw talenten zitten verankerd in het DNA van je persoonlijkheid. Talent hebben zegt iets over je potentieel. Om die reden ontwikkel je competenties en vaardigheden veel makkelijker als je er talent voor hebt.

  Doe zelf een talentanalyse om erachter te komen wat jouw talenten zijn en wat jouw ontwikkelpotentieel is.

  HOE WERK JIJ SAMEN MET ANDEREN?

  Als je met iemand een ‘klik’ ervaart komt dat vaak omdat je overeenkomende talenten hebt. Het gedrag van de ander voelt dan natuurlijk aan. Een succesvol team daarentegen heeft juist complementaire talenten.

  Doe samen een talentanalyse om erachter te komen hoe je door rekening te houden met de verschillen effectiever kunt samenwerken en beter communiceert.